Van één polo naar een brede keuze

Heb je wel eens gehoord van het merk Ralph Lauren? Dit merk is enorm populair. Dit begon in de jaren 60. In dit jaar kwam Ralph Lauren met een bijzonder shirt voor mannen voor in de zomer. Dit shirt heet nu ook wel polo ralph lauren. Dit shirt was voor velen een heel fijn kledingstuk en daarom werd het kledingstuk binnen de kortste keren heel beroemd. Bijna iedereen kende de polo. Het was ook in meerdere landen een populair item. Hetgeen dat de polo zo bijzonder maakte, was de look die zo modern was, het materiaal dat werd gebruikt en het logo dat erbij kwam kijken. Het logo herkent zich door de polospeler die is afgebeeld. De polo werd een item, dat vele mannen droegen en nog steeds is het enorm populair. Nu kennen we niet alleen de polo’s, maar nog veel meer kledingstukken onder dit merk.Breed assortiment online en in de winkelZodra je besluit om een kledingstuk van Ralph Lauren aan te schaffen, is het belangrijk om de juiste keuze te maken tussen de verschillende items. Het zou zonde zijn als je een item zou moeten retourneren. Daarom is het belangrijk om te kijken naar de juiste maat en misschien zou je zelfs een specifieke pasvorm kunnen kiezen. Denk dan bijvoorbeeld aan slim fit of regular fit. Het kan handig zijn om naar één van de winkels te gaan. Hierdoor kun je direct passen en weet je meteen of je iets wilt aanschaffen of niet.Als je kijkt naar het assortiment, zul je een enorme keuze hebben. Dit zal op de website niet verschillen van de winkel. Er zijn nou eenmaal veel kledingstukken die onder dit merk vallen. Daarom heb je zo’n brede keuze bij dit merk en is er voor iedere man iets wils! Mooi, duurzaam, maar ook praktischIn het laboratorium in Italië wordt er ook druk onderzocht voor het merk Stone Island. Hier wordt namelijk onderzocht welke vezels en grondstoffen nodig zijn voor het maken van de kledingstukken van dit merk. Zo heb je unieke kleding en krijg je onder andere de stone island winterjas die warmte geeft en duurzaam is. De stoffen die verwerkt worden in de kleding, veranderen bij temperatuur. Naast het feit dat de kleding duurzaam is of er mooi uitziet, moet het natuurlijk ook praktisch kunnen zijn. Daarom kijken de designers van de kleding van het merk veel naar uniformen en werkkleding, die in het dagelijks leven worden gebruikt. Deze kleding hoort namelijk comfortabel te zitten en dat is precies waar Stone Island ook naar streeft.