Verbeter de dienstverlening in de horeca met een nieuw kassasysteem

Een onderneming in de horeca draaiende houden is een uitdaging die alleen voor de meest gepassioneerde ondernemers is weggelegd. Binnen elke horeca onderneming staat de gast centraal en is alles erop gericht om de gast te voorzien van de best mogelijke service en producten. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, is het belangrijk dat de best mogelijke hulpmiddelen gebruikt worden. Een van deze middelen die soms nog weleens wordt onderschat, is een goed functionerend horeca kassasysteem.

Het is voor elke horecaondernemer absoluut meer dan de moeite waard om hierin te investeren, omdat deze investering zich vrijwel in elk aspect van de bedrijfsvoering zich weer uitbetaalt. Zo wordt de boekhouding bijvoorbeeld een stuk makkelijker en zijn er ook op het gebied van de dienstverlening relatief eenvoudig verbeteringen aan te brengen door een upgrade van een verouderd kassasysteem.

Bestellingen sneller geleverd en minder fouten met een mobiel systeem

De dienstverlening in de horeca is cruciaal om gasten terug te laten komen en een plezierige ervaring te bieden. Snelheid en het voorkomen van foute bestelling zijn hierbij vaak zaken die dit negatief kunnen beïnvloeden en direct gelinkt kunnen worden aan het kassasysteem. Door gebruik te maken van een modern optimaal ingericht kassasysteem, is het mogelijk om te werken met mobiele kassasystemen, zodat bestellingen aan tafel kunnen worden ingevoerd en de bediening niet steeds tussen kassa en gast heen en weer hoeft te lopen.

Tip: https://untill.nl/producten/kassasystemen-horeca/

Door op deze manier te werken worden er minder fouten gemaakt, komt de bestelling eerder bij de gast terecht en is er ook meer mogelijk voor meer contact tussen de gast en de gastheer of -vrouw.

Maak de boekhouding makkelijker

Er zijn tal van onderdelen van het ondernemen die vooral in de horecasector er nog weleens bij in willen schieten, omdat de nadruk dagelijks op de operationele zaken ligt. De boekhouding is voor elk bedrijft essentieel, maar krijgt in de horeca niet altijd de aandacht die het verdient en wordt nog weleens in de late uren gedaan wanneer alle gasten vertrokken te zijn.

Met de nieuwste kassasoftware, is het echter mogelijk om deze te integreren met de bestaande boekhoudprogramma’s, zodat de boekhouding voor het grootste gedeelte live geregistreerd wordt en je niet achteraf manueel nog allemaal zaken in moet voeren. Daarnaast zijn integraties met bestelsystemen ook mogelijk, waardoor voorraadbeheer vereenvoudigd wordt en verspillingskosten worden beperkt en de algemene “food-cost” marges en doelstellingen makkelijker behaald kunnen worden.